Day in the Life Senioren Reportage met Trees

Een tijdje geleden heb ik een Day in the Life Senioren Reportage gemaakt van Trees. Deze bijzondere vrouw ken ik al bijna mijn hele leven.
Daarom was het extra mooi om haar vast te leggen en gelukkig vond ze het zelf ook heel leuk dat ik langskwam met mijn camera 🙂

Trees is geboren in de Achterhoek, in Etten op de boerderij. Ze vertelt graag over vroeger en ook al woont ze al lang in Apeldoorn, ze weet nog alles van haar geboorteplaats en de boerderij.
Helaas zijn al haar broers en zussen inmiddels overleden, maar gelukkig is zij positief en vindt ze het leven nog steeds erg leuk. Ze is ondernemend en woont lekker in het centrum. Met haar rolator tuft ze overal naar toe. Gelukkig wonen haar dochters ook dichtbij en dat maakt het wel extra fijn voor haar. Die houden ook een oogje in het zeil en helpen haar met van alles.

Ze vertelt graag over de spullen in haar huis en laat van alles zien. Veel weet ik natuurlijk al wel, maar ik vind het leuk dat ze zo enthousiast over de dingen verteld en dat kan ze ook goed.
Het is in ieder geval altijd gezellig bij Trees!

Ik vind het erg mooi om nu een portret van haar te maken zoals ze echt is. De blikken en haar manieren, wat haar Trees maakt.
Het is heel speciaal om van oudere mensen een Zomaar een Dag (Day in the Life) Senioren Reportage te maken, ze hebben zo veel te vertellen en te laten zien. Iedereen kan daar van leren.

Reply...

Comments Off on Day in the Life Senioren Reportage met Trees