Zwangerschapsreportage bij Laura, Stefan en Salomé in Arnhem

Een paar weken geleden was ik bij Laura, Stefan en Salomé. Laura is hoogzwanger van hun tweede kindje, een jongetje. Begin vorig jaar mocht ik haar en Stefan ook vastleggen, toen ze hun eerste kindje verwachte en na de geboorte van de lieve Salomé.
Het is altijd fijn en vertrouwd om bij hun te zijn. Het zijn ook zulke lieve en mooie mensen.

We maken er een ontspannen ochtend van, lekker zoals het gaat, net als bij een Day in the Life reportage. Op het moment wonen ze tijdelijk in dit huis, tot ze in hun pas gekochte huis kunnen trekken. De baby kan hier nu eerst rustig geboren worden en kunnen ze nadenken over alle plannen in hun nieuwe huis.

Lekker stoeien met papa op het bed en knuffelen met mama. Best handig die buik van mama 🙂
In de slaapkamer hebben ze een mooi babyhoekje gemaakt voor de baby. Hier hebben we natuurlijk ook wat foto’s van gemaakt. Wat een mooie kleur op de muur en wat een leuk wiegje. Vanochtend voor ik kwam heeft Stefan nog de grote plant opgehaald die in de hoek staat.
Laura heeft er weer echt iets moois van gemaakt!

We gaan nog even samen lunchen en Salomé kan zulke heerlijke gezichten trekken. Echt genieten van haar. Ik kan wel foto’s blijven maken. Nog even en ze is een grote zus, ik ben heel benieuwd hoe ze op haar kleine broertje zal reageren.
Vast met veel kusjes en knuffels xoxo

Ik kijk er al naar uit om straks de baby te fotograferen. Nog even en dan kunnen ze hem verwelkomen in hun gezin. Zo bijzonder dat ik dit mooie gezin kan zien groeien en dankbaar dat ik ze mag vastleggen tijdens allerlei leuke en mooie momenten in hun leven. Ik hou echt van deze familie!
Dus, wordt vervolgd…..

Reply...

Comments Off on Zwangerschapsreportage bij Laura, Stefan en Salomé in Arnhem