Werkwijze

Werkwijze

 

[tg_small_content]

Graag begin ik met een slideshow van een Day in the Life reportage, zodat je een beetje een idee en het gevoel krijgt van zo’n waardevolle reportage over het dagelijkse leven.

Ik ben een documentair fotograaf, dat wil zeggen dat ik fotografeer wat er echt gebeurd en hoe je echt bent. Echte momenten uit je leven. Dus niet geposeerd of geregisseerd, maar zoals het is. Ik vind het echte leven namelijk het mooiste wat er is en ook het meest bijzonder om vast te leggen voor nu en later.

 


Fotograferen doe ik op locatie. Ik kom graag bij jullie thuis of we gaan naar een door jullie gekozen plek. Het belangrijkste is dat jullie je goed voelen en jezelf kan zijn!

Ik wil me betrokken voelen bij degene die ik fotografeer en ze laten zien wie ze echt zijn. Elke reportage is voor mij bijzonder en ik ga altijd een beetje van de mensen houden die ik fotografeer.

 


Bij een Day in the Life reportage leg ik jullie dagelijkse routine vast, zodat je een prachtige herinnering hebt van jullie dagelijkse bezigheden als gezin. Als documentaire fotograaf leg ik jullie gezinsleven vast zoals het echt is en zo heb je een tijdsdocument van het gezin in een bepaalde fase van jullie leven.
Daarom is het ook mooi om in meerdere levensfases van het gezin een Day in the Life reportage te laten maken.

De mooiste momenten in je leven komen meestal van de kleine dingen en daarom is het ook zo bijzonder om daar een reportage van te laten maken!

 

 

Ik vind het belangrijk dat de foto’s laten zien wie jullie zijn, met de dingen die bij jullie horen, uit je eigen huis en omgeving.

Daarnaast werk ik voornamelijk met natuurlijk licht en zo min mogelijk met flitsers. Dit vind ik ook meer passen bij mijn observerende manier van fotograferen.

 

[/tg_small_content]